Landelijke coördinatie add-on geneesmiddelen beëindigd

De website http://www.add-on-2017.nl heeft in de periode maart 2016 tot en met februari 2018 gediend als communicatiekanaal van de landelijk coördinator voor de implementatie van het nieuwe beleid voor add-on geneesmiddelen en stollingsfactoren. De landelijke coördinatie is recentelijk beëindigd.

Op deze website zullen geen nieuwe berichten meer worden gepubliceerd. De website blijft nog wel heel 2018 on-line. Als u zich geabonneerd heeft op deze website kunt u zich indien u dat wenst uitschrijven via de link ‘Manage’ onder “U volgt deze blog via Email”. Klik na de link op “Following”.

Op de tabbladen Wet- en regelgeving wordt de wet- en regelgeving toegelicht zoals die begin 2018 geldig is. Raadpleeg voor actuele wet- en regelgeving de website van de Nza.

Op het tabblad Informatiebronnen vindt u een beschrijving van de processen in de uitvoering van het beleid. Ook vindt u daar de handelswijzen die de partijen hebben afgesproken met betrekking tot tabelfouten die met name in de beginfase van de implementatie zijn ontstaan.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s