Meldt het verlengde gebruik van het ingroeimodel vóór 26 juni aan ZN

De NZa heeft u eind 2016 via de circulaire ‘Nieuw add-on beleid: ingroeimodel indicatie en overgang naar 2017’ geïnformeerd over de introductie van het ingroeimodel ten aanzien van de verplichting van het vermelden van de indicatie op de factuur van add-ongeneesmiddelen en ozp-stollingsfactoren. In deze circulaire wordt de periode van het ingroeimodel begrensd op 1 juli 2017.

De NVZ en NFU hebben de NZa verzocht het ingroeimodel te verlengen. Zij hebben daartoe samen met ZN een set van voorwaarden gesteld aan ziekenhuizen die van deze verlengingsmogelijkheid gebruik willen maken. De NZa ondersteunt deze voorwaarden en heeft besloten het ingroeimodel te verlengen tot en met 31 december 2017. Het besluit en de voorwaarden worden toegelicht in circulaire CI/17/26c.

Eén van de voorwaarden betreft de meldingsplicht aan ZN. Als u gebruik wilt maken van de verlengde ingroeiperiode dient u dit vóór 26 juni 2017 te melden aan ZN en uw brancheorganisatie middels het Meldingsformulier verlenging ingroeimodel ZN.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s