Veelgestelde vragen over tabellen

Op de pagina Tabellen is een onderdeel “veelgestelde vragen” toegevoegd. Als eerste wordt de vraag “ik zie duplicaten in de verkorte indicatieteksten. Dat was toch niet de bedoeling?” behandeld.

Dit bericht werd geplaatst in Techniek & Specificaties. Bookmark de permalink .

4 reacties op Veelgestelde vragen over tabellen

 1. Rob zegt:

  is er een reden dat indicatiecode 1178 2x in de tabellen met indicatieteksten staat? dit levert namelijk wel 2 duplicaten op na het kiezen van een medicijn. Het veld heet ook inID en bij een ID zou je er vanuit moeten kunnen gaan dat deze uniek is lijkt me

  Like

 2. Rob Bonhof zegt:

  Van verzekeraars is via de onderhandeltool op vecozo een tabel beschikbaar met ZI nummers en bijbehorende bedragen, om over te kunnen onderhandelen. In deze tabel van de verzekeraars staan 47 ZI nummers die niet in het historie bestand staan van ZIndex, en vice versa missen er in de lijst van Vecozo 21 ZI nummers waarbij wel een maximum tarief is in het historische bestand.
  Waarom is er niet 1 lijst via de NZa beschikbaar die voor iedereen vrij beschikbaar is, en die compleet en leidend is? En waarom is de 2017 lijst van ZI nog niet beschikbaar op een moment dat iedereen die nog tijdig kan implementeren? Ik las dat deze pas 13 december komt

  Like

  • Ik geef de discrepantie tussen het sjabloon voor contractonderhandelingen en de tabel van Z-Index door aan Vecozo (de beheerder van de onderhandelingstool).
   De Zi nummers die in 2017 de add-on status hebben, worden genoemd in bestand 131 van de G-standaard. Op 15 november werd daarvan een volledige versie van de op dat moment als add-on bekende artikelen gepubliceerd. Deze lijst is leidend. Het bestand 132 bevatte in die uitlevering nog niet alle indicaties, het bestand 132 zal op 13 december volledig uitgeleverd worden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s